Welk merk laadpaal krijg ik?

LeasePlan Energy installeert de Eve Single Pro-line van het Nederlandse merk Alfen.

Alle laadpalen zijn geschikt om te laden met het hoogst mogelijke vermogen. Je elektrische auto wordt dus zo snel mogelijk opgeladen, als je auto en meterkast hier geschikt voor zijn.

Daarnaast zijn al deze laadpalen voorzien van Dynamic Load Balancing. Dit betekent dat we tijdens het laden rekening houden met het energieverbruik van andere apparaten in huis. Zo kun je wassen, koken en laden tegelijk, zonder dat het licht uitgaat.

Laadpunt samenstellen

Tijdens de online intake kun je het laadpunt samenstellen naar jouw voorkeuren. Je kunt de volgende keuzes maken:

1. Kleur van de kap: wit of antraciet
  2. Vaste kabel: geen vaste kabel (socket), vaste kabel 5m, vaste kabel 7,5m
  3. Montage: aan de muur of op een paal