Heb je een laadpaal via LeasePlan Energy? Voordat we een laadpaal bij je installeren, plannen we altijd een telefonische intake. Hierin bespreken we het volgende:

1. Algemene informatie over de laadpaal en de installatie.
2. De laadpunt keuze: op een paal, aan de wand, met of zonder kabel en de lengte van de laadkabel.
3. De installatie van de laadpaal. Wat is de situatie rondom jouw huis? Bijvoorbeeld: moet er graafwerk plaatsvinden en/of is er een kruipruimte?

4. Tot slot maken we een afspraak voor de installatie.

Controleer na de intake je gegevens in Mijn LeasePlan Energy. Voeg foto's toe aan de gegevens. Voer ook het energietarief in van jouw energieleverancier. Kijk voor dit tarief in de energienota.

Heb je vragen? Klik op de chat button rechtsonder.

Heb je het antwoord gevonden?