Bij de installatie van de laadpaal passen we het onderstaande aan:

1. De kabel voor de laadpaal wordt apart beveiligd in de meterkast. Daarvoor plaatsen we een extra aardlekschakelaar.

2. Is er niet genoeg plek in de meterkast? Dan monteren we er een kastje naast. Dat past nog steeds in de meterkast.

3. We leggen een kabel aan tussen de meterkast en de laadpaal buiten.

4. Daarnaast verbinden we ook de internet router met de laadpaal.

Heeft u het antwoord gevonden?