Vervelend dat de laadpaal niet werkt. Hierbij een aantal oplossingen. Lukt het dan nog steeds niet? Neem dan contact met ons op.

1. Controleer in de online omgeving van de laadpaalleverancier (LeasePlan Energy, New Motion, Allego) de status van de laadpaal. Is de status offline? Controleer je internetverbinding.
  2. Geeft de laadpaal een foutmelding? Reset de laadpaal via de beheeromgeving. Zet de laadpaal uit en weer aan zodat de instellingen opnieuw worden opgehaald.
  3. Lukt dat niet? Zet in de meterkast de groep waar de laadpaal aan hangt tijdelijk 30 seconden uit.

Werkt de laadpaal nog niet? Heb je een laadpaal via LeasePlan Energy? Klik op de chat button rechtsonder of bel +31 (0)36 547 47 55. Heb je een andere leverancier? Ga naar de website van NewMotion of Allego.

Heeft u het antwoord gevonden?