Laad bij alle openbare laadpunten. Ga naar Oplaadpalen voor een overzicht van alle laadpalen in de buurt of download de Travelcard app.

Laadpunt gevonden? Volg deze stappen:

1. Steek de stekkers van de oplaadkabel in de leaseauto en laadpaal. Druk beide kanten goed aan.

2. Houd de laadpas voor de lezer van de laadpaal.

3. Laadpas gelezen? De laadpaal vergrendelt de kabel en de lampjes op de laadpaal worden blauw.

4. Houdt de laadpas voor de lezer van de laadpaal om het laden te stoppen. De kabel ontgrendelt automatisch.

5. Haal de stekkers van de oplaadkabel uit de leaseauto en de laadpaal.

Krijg je geen verbinding met de laadpaal of is er een andere storing? Neem contact op met de beheerder van de laadpaal. De contactgegevens staan op de laadpaal. Zij helpen je makkelijk verder.

Heb je het antwoord gevonden?